Kennisfestival Lees en tel mee

Het bieden van kwalitatief goed taal- en rekenonderwijs kan uitdagend zijn. Hoe ga jij daar als onderwijs- of zorgprofessional mee om?

Wil jij kennis verkrijgen en op de hoogte zijn van de laatste inzichten op het gebied van taal- en rekenonderwijs? Dat is precies waar het kennisfestival Lees & Tel mee om draait. Laat je inspireren en Bouw samen met experts, organisaties en collega’s aan kwalitatief goed onderwijs. Verzamel praktische handvatten om de taal- en rekenvaardigheden van al jouw leerlingen naar een hoger niveau te tillen en daarmee echt het verschil te maken voor hun én jouw toekomst.

Na het succes van vorig jaar vindt op donderdag 4 april 2024 de tweede editie van Lees & tel mee plaats. Deze dag staat in het teken van nieuwe ontmoetingen, persoonlijke ontwikkeling en het uitwisselen van kennis en ervaring. Op dit sfeervolle kennisfestival delen topsprekers uit het onderwijs in kennissessies en workshops, de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen en inspirerende praktijkvoorbeelden. Ontmoet op de onderwijsbeurs organisaties die samen met jou kunnen bouwen aan kwalitatief goed onderwijs.

Zien we je daar?

Als deelnemer van Lees & tel mee live krijg je ook gratis toegang tot Lees & tel mee online. Bekijk tot en met 31 mei nog eens 13 extra lezingen!

Lees: 4 redenen om Lees & tel mee te bezoeken 


Laat je inspireren en uitdagen. Mis 4 april 2024 niet!